PER NE

Asko Nobell është kompani e cila ofron materiale dhe produkte ndërtimi si p.sh llaqe, hidorizolim, beton kontakt, glet, ngjitës për pllaka, fasada të ndryshme dhe stereopor etj. Produktet janë shumë cilësore dhe të dëshmuara. Kompania Asko Nobell disponon materiale ndërtimi me çertifikata të ndryshme për standarde evropiane si p.sh, ISO, Tüv Süd, etj.

  • Misioni
  • Vizioni

Misioni ynë, Të sjellim materiale ekologjike, jo toksike dhe tejet kualitative nëpër shtëpitë e secilit me çmime të përballueshme për të gjithë.

Vizioni ynë ka të bëj me ndërhyrjen në industrinë dekorative. Përkushtimi ynë është i fokusuar në cilësi dhe siguri. Dhe vetëm si të tillë do të mund të hapërojmë në tregun botëror të prodhimeve ndërtimore.

PRODUKTET

KATALLOG

KONTAKT

Lokacioni

NHK Komuna Ilinden 1041
RMV

Orari punes

08:00 AM – 16:00 PM
E hene – E diele


Na kontaktoni

Phone:070 928 881 | 071 974 974
Email:askonobell@gmail.com

info@askonobell.com